Attentatsbilder

Att reparera och gardera vilks.net är en stor och dryg uppgift. Min tålmodige webmaster ger sig inte på den punkten. Tills bloggen igen inträffar publicerar jag några försvunna bilder samt en bildbevis på min kärlek till muslimer (Shabana Rehman)

6 Responses to “Attentatsbilder”

 1. Ulf Says:

  Fint att du fortsätter. Jag stödjer dig Lasse! Hälsa på mig när du vill. Även jag har en gammal yxa på vinden… Kramar gamle man 😉

 2. Evert Says:

  Låt inte det som hänt hämma din kreativitet.

  Fortsätt skapa!

  Det goda vinner alltid över det onda.

 3. Tweets that mention Attentatsbilder « Konstvilks -- Topsy.com Says:

  […] This post was mentioned on Twitter by Marléne Dahlin. Marléne Dahlin said: #Vilks Läskigt attentat tycker jag, hela företeelsen är läskig https://thub.wordpress.com/2010/05/17/attentatsbilder/ […]

 4. Cavatus Says:

  HÄrligt att se dig le och vara glad. Det är du värd och hur orkar du? Utan någon uppbackning whatsoever från några makthavare eller från media. Deras tystnad är öronbedövande. NWT har i en ledare tagit parti för dig och yttrandefriheten. SvD på en blogg. Expressen nöjaktigt. Igår kröp Sydsvenskan till korset. Övriga politiker och media tiger som muren.

  Läs Julia Caesars text om vacuumet i den offentliga debatten i kölvattnet efter attacken på dig:

  http://www.snaphanen.de

  Jag lider så oerhört med dig och är alldeles förtvivlad över den utveckling som skett mot ett pöbelvälde. Tack för att du i realiteten påvisar det som många påstått även tidigare, men hela tiden avvisats som främlingsfientliga.

  Den intressanta frågan är nu om man automatiskt klassificeras som islamofob om man vill hävda yttrandefriheten? Jag upplever att etablissemanget målat in sig i ett hörn när de så hårt ansatt alla för rasism när dessa tendenser påpekats tidigare. Nu står de med skägget i brevlådan och vet inte hur de ska göra för att inte riskera att hamna i sin egen fälla.

  Den fortsatta utvecklingen är minst sagt intressant, för att inte säga alarmerande, om tigande fortsätter. vill säga.

 5. Ann Helena Rudberg Says:

  Så bra att du finns! Du har ju verkligen gjort ett genombrott nu och vad jag förstår så är numera makthavarna på din sida. Alla partiledarna tillfrågades och stöder dig och DN Debatt brukar vara spiken i kistan:

  http://www.dn.se/debatt/lars-vilks-fortjanar-stod-i-kampen-for-yttrandefrihet-1.1101966

  Plus att det i dag sägs på samma sida att alla invandrare ska få grundläggande utbildning i hur vårt samhälle fungerar utan att delas in först i religiösa och etniska grupper. Inte klokt att det har varit ett slags apartheid på det området! Regeringen har bråttom tydligen ändå. Bra att de fått en spark i ändan!

  http://www.dn.se/debatt/nyanlanda-maste-utbildas-i-grundlaggande-varderingar-1.1108177

 6. Nicklas Says:

  Stå på dig för yttrandefrihetens och konstens skull. Du är en hjälte!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: